За Нас

Starsalchemy е проект, който е ориентиран към улесняване процесите на Пробуждане, Възнесение и Просветление по максимално актуален, съвременен начин, съобразно Ерата на Водолея.

Нашата История

Starsalchemy възникна като следствие от срещата на двама души, търсещи познание и себепознание, в последствие се превърна в общ проект, който продължава да има за цел разпространението на Познание и различни средства спомагащи Себепознанието.

Основни теми са - Астрология, Водени Медитации, Слово, Звук и Вибрация, Биологично чисти и ръчно изработени Продукти - като спомагателни средства за облекчаване напрежението, което се създава в Тялото по време на Процесите на Възнесение и Пробуждане.

 

Предлагаме пособия за Лечение от Майката - Земя - Природата, и от Бащата Небе - Словото и Звука за разширяване Съзнанието на Хората. Както и напомняне на Човек как да повярва в своята сила за изцеление и растеж и пряка връзка с Божественото начало.

IMG_0166.JPG

Звукови Събития

Предлагаме на вашето внимание - Кристално-Звукови пътешествия за вашата фирма, екип под формата на събитие или тиймбилдинг. 

IMG_0132_edited_edited.jpg

Звукови Медитации

Погрижете се за вашия екип като им подарите неповторимо Звуково-вибрационно преживяване, което действа силно успокояващо и хармонизиращо на всички нива.  

Ако искате да подпомогнете нашия проект, с избрана от Вас сума - натиснете тук.

Екипът