top of page

Звук и Вибрация

        В момента Цялата Планета и нашата Слънчева система преминава през голям Преход - Нашата Планета се изменя, пречиства и транформира. Повдига нивото си на вибрация. Тя се пренастройва. Ние, като нейни обитатели, също трябва да го направим - доброволно или доброзорно, ако искаме да останем на нея. Как? Като също и заедно с нея повишим вибрациите си. Съзнателно. И всички, които искат да останат на новата, високо вибрираща честота на тази Планета, ще трябва да се съобразят с това. Телата им, съзнанията им да вибрират на нейната нова честота. Тук не става въпрос за отвлечена езотерика или окултизъм или ню ейдж пропаганда, а за енергийни факти, такива, с които много учени по света в момента се съгласяват.

        Звукът и Вибрацията са едно от мощните средства за пречистване от тежките, застояли енергии (плътни вибрации като чувство за срам, гняв, вина, отхвърляне, изоставяне и тн), и синхронизиране и хармонизиране с входящите, настоящи по-високи честоти на чиста автентична Любов. Именно те спомагат на физическото и фините ни тела да се пренастроят на тези нови по-високи честоти. Ние сме Микросмос част от Макрокосмоса. Когато Макрокосмосът се променя ние сме призовани да се променяме заедно с него. 

          В този ред на мисли - тези времена са вече настъпили, ние вече живеем частично в тях, и все повече ще се придвижваме към тях, и с цел по-доброто и по-лекото им преминаване, по-добрата интеграция на усилващите се честоти, които прииждат от Космоса, ви каним да се присъедините към този осъзнат Преход със Звуково-Вибрационните Сесии и Инструменти.

362203957_955106229109975_3276133324731095516_n.jpg

Пеещи Купи и други музикални инструменти

Пеещите купи служат за възстановяване на връзката с Изначалния Източник и премахване на програмите, които пречат това да се случи.

Можете да чуете записите на купи и други вълшебни инструменти, като сложите слушалки, поставите намерение съответно темата и се отпуснете.

"Върни си силата" е запис изцяло с тамбор, който води до дълбока връзка с корена и усещане за стабилизиране.

Всяка активация отключва собствените ви оригинални кодове свързани с Източника. Съответно може да очаквате да поизхвърляте и малко плътност или караконджулски програми.

"♡" е запис с хендпан, който дълбоко успокоява и ни позволява да приемем и още Любов.

Приятно слушане!

Освобождаване от страх
00:00 / 05:56
Освобождаване от срам
00:00 / 05:31
Върни си силата
00:00 / 05:12
Освобождаване от вина
00:00 / 05:52
Освобождаване от тъга
00:00 / 06:02
00:00 / 04:05
Пречистващ Огън
00:00 / 04:35
IMG_5063.JPEG
bottom of page