Звук и Вибрация

Навлизайки все повече в Ерата на Водолея, на Въздуха, би следвало все повече да се обръщаме към звука и вибрацията, като методи за настройка, пречистване и хармонизиране, на физическото, емоционалното, менталното и духовното ни тяло.

По тази линия на случване и съвсем естествено, предлагаме на вашето внимание и ползване Звуколечение и Звукотерапия, както и Звуково Пътешествие.

Пеещи Купи

Пеещите купи служит за обединяване на полярностите, ляво и дясно полукълбо и постигане на Единство.

Елемент - Етер. АКАША.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Кристални купиИвайло Добрев
00:00 / 11:34
crystal bowl

Чистият тон на Кристалните купи произвежда вибрационно поле на звука, което резонира с чакрата в светлинното тяло и съответното й физическо пространство. Чистият кварц съдържа пълния спектър на светлината, която е свързана със седемте енергийни центрове (чакри), като се привежда чистата светлина чрез звука като специфичен цвят обратно в човешката аура и по този начин лекува слушателя.

Ефектът се мултиплицира, когато се свири на кристалните купи. Кристалът действа като генератор, увеличава и предава чистия тон. Като мощен радиопредавател, кристалните купи предават енергия в атмосферата, изпълват аурата на човек с вибрационно сияние, което се изразява в седемте основни цвята на дъгата.

Тибетските пеещи купи са средство за възстановяване и хармонизиране на протичащата през тялото енергия и на вибрацията на всяка една от неговите части. Звукът, които издават има свойството да синхронизира вълните, излъчвани от мозъка със звуковите вълни на купата и така те водят усещането на звука не само със сетивата, но и с всяка клетка на човешкото тяло.

Тибетските Купи са направени от седем вида метал, всеки от които отговаря на една от седемте планети: желязо – Марс, мед – Венера, сребро – Луната, злато – Слънцето, живак – Меркурий, олово – Сатурн, калай – Юпитер.

 Различните по големина купи издават различен звук, отговарящ на различни ноти, които от своя страна са свързани с определена чакра, а тя с определена ендокринна жлеза.

Тибетски КупиИвайло Добрев
00:00 / 01:33
283691583_170633708735336_5954474999267273315_n.jpg

Камертонове

Камертонът е музикален инструмент, който издава чисти тонове с определена височина и честота.

Служи за фина и конкретна настройка на енергийните тела, вътрешните органи, психо-емоционалното състояние.

ОМ136 Hz
00:00 / 02:01
IMG_8344.JPG

Камертоновете и техният звук настройва, припомня на нашия компютър - Мозъка, изначалните(здравите) вибрации на трептене на енергийните ни системи и вътрешните ни органи, излъчвайки команди за тяхното лекуване(възстановявяне). Камертонове са силни звуково-вибрационни инструменти за фина, и същевременно дълбока работа с енергийните тела и психо-физичната системата на Човека. 

Вибрацията на Камертоновете приложена директно върху тялото пряко въздейства върху енергийните центрове и органи, като ги пречиства, възстановява и хармонизира.

С тях може да се работи ефективно по конкретен физически или психо-емоционален проблем.

"Ние сме съставени от Музика. За да върнем, си припомним състоянието на баланс и хармония, е необходимо да зазвучим отново на изначалните, здравословни честоти."

 

280648109_167225329076174_2228280101161541767_n.jpg
Dry Plants

Наталия Станчева

Медитацията е изкуство. Изкуство, което не разбирах, до първата ми медитация с Румяна и Ивайло. Тя е толкова дълбока, че те отвежда на места, за които дори не подозираш. А гласа на Руми, на фона на кристалните, тибетски купи е завладяващ. Именно тези медитации правя с удоволствие и чакам всяка следваща с нетърпение. Вълшебно е и е трудно да се опише с думи, просто трябва да се почувства.

White Flowers

Диана Йорданова

Благодаря ви за възможността да се докосна до това, което създавате с душа и сърце. Дълго търсех себе си , изгубвах се и отново се намирах. Този път искам да споделя ,че намерих новото мен в красотата на Любовта. За първи път, чрез медитацията ви стигнах там в дълбокото и беше красиво, и видях какво е да виждаш и чувстваш любов към себе си. Благодаря ви отново за това приключение, то ми напомня всеки път когато започна да се съмнявам отново, идва и ми прошепва "Спомни си за онзи момент на Любов ".

White Objects

Рени Георгиева

Водените медитации на Staralchemy са лекуващи, тъй като се усеща, че Румяна и Ивайло придават от собствения си опит и чувства във всяка конкретна тема на медитацията. А опитът е най- истинският ресурс, който всеки от нас притежава в себе си и което води и до отдаване на Доверието на околните. Доверието, че гласът на Любовта, който те води и звукът на Мелодията на лечебните купи, ще напипат в Теб онова, което сам не би могъл, понеже достигат до най- фините и дълбоки нива в сърцевината на човека. Това е и вълшебството на любовта и доверието. От всички медитации на Starsalchemy, на които аз имах удоволствието да присъствам, съществена за мен бе тази относно вътрешната ни сянка. Дълго време търсех големия си блокаж в подсъзнанието, който спираше успешния процес на съединяване на Ин и Ян в мен. Тогава този блокаж излезе ясно и започнах съзнателното му отработване, приемане и отдаване на прошката, за да изменя съзнателно вярванията си в това, че съм желана на този свят. И започна да ми става безкрайно лесно. Благодаря Ви!