top of page

Работни договорки


Докато Мъжът не започне да вижда отвъд линейно-матричното мислене, с което е програмиран постоянно да оцелява и защитава, няма да може да се свърже със своята вътрешна жена и нейната безгранична, лечебна и вълшебна Любов, която да излъчи навън, за да я преживее в материята, намирайки нейното физическо въплъщение и изражение, и заедно да пресътворят Света.

За целта обаче много от нас са се съгласили да участват в т.нар "хибридни съюзи", между две различни раси, чрез които да изчистят определени ДНК шаблони/програми - това са чисто и просто "работни договорки". След преминаването им, всеки ще припознае съществото от собствената си Раса и тези съюзи няма да са свързани с имането да деца, отговорности около тях, или "работни договорки", а с чиста Любов.


Най-тежките импланти са поставени в Третото Око и Втора Чакра. Постоянното чувство за вина и постоянно обърнато и размито, или тотално неъвзможно виждане на Истината държат съществата в плен.

След почти постоянните вече избухвания на Слънцето, слънчевите кодове, с които Земята е обълчвана не позволяват, и все повече няма да позволяват на никаква Лъжа да съществува, и нейното разбулване се случва на много нива със страхотна скорст и темпове.


Накрая всеки ще получи онова, което Е. И само онова, Което Е. И нищо друго, освен онова, което в действителност Е. Наистина, процесите не са леки, на моменти дори са ужасни. Но не е ли прекрасно?


За някои същества, които са избрали да не участват в този сценарий, сякаш нищо различно или ново не се случва, и това за тях наистина ще е така. Защото те ще продължават и продължават в успоредната реалност-затвор-матрица, с всичките нейни "шукарии", форматиращи и под"сигурени" преживявания. Лошо няма реалности и тайм линии всякакви, и за всички от сърце има.

Намъсте да го е и да не го е, все ще Е!

Ивайло Добрев

bottom of page