top of page

Истинска Любов


(Или Hieros Gamos е на мода на нашата планета, ако не знаехте - вече знаете.)

Чувате ме да говоря за транзишъна на тази планета почти нон стоп. Вече и да не ми вярвате и да писукате кога ще свърши всичко, мисля сте наясно, че докато не се свържем обратно с Източника, нищо няма да свърши. И игрите на жертва/насилник са тежко изморителни, да не говорихме, че вече има и Вето над тях. Юхуу, indeed.

Знаете ли какво е Hieros Gamos? Или обединяването на умишлено разделените мъжка и женска енергия в нас?

Брутален процес за нашата личност, това ще ви кажа. Процес, който е физически, психически, емоционален и духовен и не е за един месец.

Ей на - така се свързваме обратно с Източника, когато се върнем изцяло в Сърдечния си център, който е затворен от плътност под формата на караконджули (обещавам ще напиша пътеводител Караконджул 101).

Това разделните вътре в нас се проявяваше във всичко и отвън нас. И досега само това познавахме. Война. Във всичките й форми. От вътрешните ни мъж и жена, до връзките ни, до структурата на обществата ни, държавите, планетата ни.

3Д всмукателна система - таен вампиризъм с мотото “Ти си виновен”.

Все повече хора на тази планета в момента обаче вървят към Hieros Gamos. Divine Union.

Или чиста Любов. И ако никой не ви е казал, идеята на сапикясването е именно изтрепването на всичко кодове, които държат в разделение мъжката и женската ни енергия. Неслучайно се говори за души близнаци, пламъци, сродни души - любовчета от непознат, но силно мечтан вид. Не се подсмихвайте, знаете за какво говоря.

Докато фалшивата матрица се разтваря и структурите, които я поддържаха, ние срещаме Истинските си Любови. С всеки изминал ден кодовете на разделение изчезват и съответно имаме възможност и ние да ги разтваряме лично. Никой не го прави вместо нас, да не ви лъжат. Всеки самичък си сърба 3Д плътната попарката, която му се е струпала.

С две думи - когато говорим за блокажи, самите те пречат да се случи Свещения Брак в нас и затова ви повтаряме, елате да ги разтваряме с оръжията на Ивайло. Не че нещо, ама всички опции са отиграни вече, мисля е достатъчно видимо и ясно.

Истинската Любов, която усещате все по-често дори и за секунди, вече се заземява на планетата ни. Трайно.

Процесът е малко шизофреничен - хем имаме стария си животински живот, хем с всеки кръг по претопяване на карма, преживяваме ново чудо на безусловна Любов. Егото си пази травмите, а Искрата тихо шепне:”Продължавай да ме следваш.”

Никой няма да мине метър, Hireos Gamos чука на вратата на всеки, който се е пробудил. Станахме повече и вече не е толкова налудничево както в началото и всеки ден става все по-ясен Пътя. Бай - бай 3Д скука и тормоз.

Няма нищо по-красиво от Истината и Любовта. Нищо по-леко и щастливо. Слънцето няма да спира да избухва мощно, планетата ни става все по-разкошна и цветна,защото няма изкуствени мембрани. Въпрос на време е всеки да встъпи в Свещения Брак в себе си, което ще се манифестира и във външната реалност скорострелно. А представяте ли си какъв свят ще създадем без непрекъснатото желание да си откъснем главите?

Да ви е веселко и да не забравяте крайната цел, колкото и отчайващо да изглежда на моменти. И да - не всички искат това. Оставете ги на мира!

Гушотевици, Румяна

bottom of page