top of page

Изправянето на Мъжа


(Или връщането на Силата ни.)

Говорейки за колективно възнесение или излизане от схемите на корумпираната фалшива матрица, ние колективно преминаваме през процеса на Divine Union. (Обединение на мъжката и женската ни енергия или приключване на Войната.)

Всички говорят за силата на жената, богинята и шакти макти, колко сме силни жените, какви невероятни граници издигаме как сами се справяме с всичко и сме непобедими, уникални, самодостатъчни. Видиш ли свестни мъже се оказа, че няма, тя “го пуснала”. Даже и тези с изказвания от сорта, че “трябва ти да си го родиш” и те след време казват, ами “той на баща си се е метнал такъв.” Угодия няма . Това обаче са манипулационни програми и кодове, които умишлено насочват вниманието ни към извратеност и абсолютно разделение.

Жената е едно голямо пластмасово неодухотворено нищо без Мъжа. Вътрешно и външно.

Каквото е и обществото, семейството, каквито са и структурите, фирмите, държавите - напудрени, надути, пластмасови кукли на конци, с крайно фалшива ценностна система, отделени и недружелюбни, все защитаващи измислени граници.

Защо ли стана така? Защото отричайки Мъжа, отричаме СИЛАТА СИ, отричайки цялото ни себе. Единственият начин обаче да си я върнем тази сила е като погледнем ИСТИНАТА в очите и започнем да преработваме корумпираните клетки - да травми, караконджули, сянка…Истината - за всичко и всеки, каквато и да е тя, колкото и болка да носи.

Мъжът е представител на Истината. А това е годината на Истината и колективното възнесение на мъжката енергия - без нея ние сме погубени. Кой смятате ще разруши фалшивите структури? Кой ще построи новия ни свят? Кой ще пази, защитава от Лъжата? Няма да са “Богиниите” от какао церемониите, ще са техните мъже, подпомогнати от Любовта им. Защото жената е чиста Любов и нищо друго. Нищо друго.

Това, което се случваше последните години на Земята и се чудят всички защо е толкова трудно да сме заедно, е този процес наречен още Hieros Gamos. Не е романтичен, титанично труден е и го знаете.

Обаче на стероиди и силикон Фалосът не е стабилен за дълго. И трябваше да бъдат повърнати заедно с всичките кодове, които ни разсейваха от Сърцето и истинските чувства. Това се отнася за всеки от нас, защото ние сме живи същества, които усещат преди всичко останало.

Знаете ли какво следва на глобално ниво след колективното връщане към органичното ни състояние на Divine Union?

Следва Нов Свят изграден от цялостни същества - а те могат да творят заедно само Светлина.

Уелкъм.


Румяна Величкова

bottom of page