top of page

Лов <3




(Или защо споделяме най-много постове с тази дума, а все още нямаме идея какво е.)

Работя от 2010 година с хора, лични консултации. Видоизмениха се, аз също. Главно с жени. Винаги стигаме до една единствена тема, от която се вълнуваме всички. „Любовта“. Ако не съм я срещнала - кога, ако съм - защо не сме заедно, ако сме - защо обичам друг - какво казват звездите. Раздели, изневери, разводи, разврати, каквото поискате.

Само Любовта никъде не я видях с очи. Но връзки на корем. Или корди, защото е много по-точно.

Няма я безусловната Любов, защото бягаме от нея. Или ако я има се задържаме за малко, защото тя осветява Сянката ни, а на нас не ни е приятно. Колко по-лесно е да сменим обекта, все пак животинското в нас все още диша, на последни издихания, но все още си е тук.

Сменяме хора като телефони, търсим следващото по-добро. По-добро от кое? Винаги ще срещаме едно и също в опозиция докато в нас не се затворят ямите кармична болка. Но ние упорито тропаме с краче и казваме, „абе не я обичам чак толкова“ или още по-симпатичното – „той дори не ме харесва“.

Знаете ли, че в 3Д Матрицата ние имаме нещо като заложени подсъзнателни Ботове, които контролират мислите ни, съответно действията ни. Аз така ги наричам - Ботове, те не са одухотворени, а носят просто даден код и излъчват сигнал, който ни държи подчинени/заключени/слепи.

Аз много дълбоко проучвам подсъзнанието, родовите “проклятия”, кармичните модели, земните 3Д печати. И открих, че всеки от нас има един Бот - Ангел-спасител за жените, Ангел-утешител за мъжете, които представляват един подсъзнателен модел, който ние търсим във връзките си съвсем реално. Тоест това с принца на белия кон е скрит код в подсъзнанието ни, който ни държи в плен далеч от Любовта, защото ни казва, че ранените ни Его същности ще бъдат спасени от нежен, висок, силен мъж, даже често се явява и русоляв, за да е пълна програмата. При мъжете тя е със съвършено тяло, разбираща и утешаваща ранените Его същности, които нямат нужда да излизат на светло. С две думи ще бъдем спасени от болкатa и Сянката си или утешени, че болката и Сянката са окей. Докато вярваме неосъзнато в това, ще трябва за пореден път да си свалим Тиндър.

Разбирате ли какво ви казвам? В мига, който срещнем Любовта - а тя не вирее в демонични полу-животински ранени Его същности, тя веднага ги осветява. Ние какво правим? Бягаме. Защото не искаме да ги трансформираме, да останем със себе си, да пожелаем да се изцелим. Предпочитаме постоянен живот в разврат, изневери, криеници или тотална скука, самота и празнота, защото просто не искаме да се справим с караконджулите. Е да, и чакаме Ангела, звъним на Румяна или Ивайло и питаме кога ще го срещна най-сетне.

Никога повече на тази планета. Иначе планети от 3-то измерение бол. И колкото и Земята да се възнася и всеки ден да вдига вибрациите си - ние имаме свободна воля. Тоест можем да направим своя избор, въпреки че става и ще става все по-трудно, да останем в “разделение”.

Хайде сега, всеки докато чете този текст, да си сложи ръка на Сърце. Лявата ръка, защото всички имате интуиция.

Има само една ЖЕНА и само един МЪЖ там. Независимо коооолкоо са ви ранили. И дали не сте ги виждали 100 години. Независимо дали той е „женен“, а тя е с „богат мъж“. Сърцето ви притрепва от радостна възбуда само за ЕДИН. И това независимо от всички кодове и корумпирани клетки, които след като прочетете текста ми, ще ви разубедят.

Обичам да давам Вяра в Любовта затова и това работя, акъл по-трудно.

Затова чуйте ме:

Дами, обичайте го този Мъж. С цялата Аура и Искра в Сърцето си, Господ един мъж ви е пратил и вашата Душа го е разпознала. И той по всяка вероятност не е този, с който сте в момента. Той е онзи, който “хич не става”, защото го виждате с очи на кармично було. Но вие имате Сърце, с което усещате неговото Сърце. Чувате интуицията си и знаете, че ви обича, независимо какви “простотии” върши, с колко още жени е, какъв нехранимайко е, мошеник, несериозник, измамник, под чехъл, зад килим, колко пъти ви е ранил (той не ранява вас, а неизлекуваните Его същности). Вашият си е. И само с вас се усмихва с очи и се прави, че не ви гледа, а тайно не изпуска и въздуха между думите ви - вие го знаете по-добре от мен. Време е да излекуваме всички рани и кармични кодове, време е жените да станат жени, покорили цялото си подсъзнание, обърнати изцяло навътре, за да виждат света навън и мъжа до себе си Истинно. Време е малките ранени момиченца, да пораснат и да спрат да отмъщават и манипулират. Време е да си спомним Любовта, прошката, искреното съчувствие и нежността. Независимо от трудностите, ужасите на хилядолетия, спомените, които като кръв изтичат от нас. Как да преминем в по-високо измерение на съзнание, ако не си свършим работата? Как да ни любят тези мъже с цялата Вселенска Любов, ако Сърцата ни са залостени и полу-изгнили?

Господа, не се крийте. Чувам ви задните мисли докато мислите, че мислите за работа, криейки се от себе си, че всъщност мислите за НЕЯ. Невероятна е нали? И не я заслужавате, защото тя няма начин да харесва мъж като вас, нали? Измисля си, че сте единствен, нали? Мхм, затова ще я разигравате малко, поунижавате още малко, защото може и да успее да надникне в тъмницата ви от трупове и сенки. Ще се постараете веднага да я заличите и смените, защото болката е твърде дълбока. Време е обаче да си спомните Бог, който надали ви я е пратил, за да ви накаже. Може би, за да ви излекува рядко биещото Сърце. Може би, за да ви припомни Силата ви на водачи. Може би, за да ви върне отново към живота. Затова, хайде мили мъже, запретнете ръкави и спрете със самоненавистта, извадете труповете и ги погребете, и вашите, и на предците ви. Трансформирайте срама и усещането че някой ще разбере, че „не ставате“. Зная, как след всеки опит да отворите Сърце и повярвате в Любовта илизат още и още чернилки, но битката е еднаква за Любовта. Няма я на тъмно. Не вирее в страх и наказания. Не вирее в пустош и лъжа. Бягане от чувства и криене в логичното мислене.

Разбирате ли, че когато не се отказваме един от друг, ние един чрез друг си помагаме да се изцелим. Това е Любов. Вечна и от Душата.

Време е да останем насаме със себе си и да започнем да ЧУВСТВАМЕ. Всичката вековна скръб, жлъч, болка, която носим като човечество в разделение. Без да излезнат тези енергийни блокажи, няма как да живеем трайно в Любов и единение на полярностите.

Кармичното було става все по-фино и Ботовете губят сигнал и подчинение на подсъзнанието ни. Нека подпомогнем процеса като изберем отново онзи, който най-вероятно енергийно сме блокирали или във фейсбук за 10-ти път.

Само той/тя имат смисъл. Но вие вече го знаете, аз само ви го напомних...


Румяна Величкова

bottom of page