top of page

нд, 17.12

|

София

Звук и Вибрация за Родител и Дете

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Звук и Вибрация за Родител и Дете
Звук и Вибрация за Родител и Дете

Къде и Кога

17.12.2023 г., 10:30 ч. – 11:30

София, ул. „Косово поле“ 11, 1408 ж.к. Стрелбище, София, България

***

Мили Алхимични Родители,

Децата като много чисти същества, които не притежават все още добра защита и са силно отворени към всякакви въздействия, се оказва, че често са обект на вмешателства от различни сили. Звук и Вибрацията имат функцията да пречистят, хармонизират и балансират тяхното енергийно поле, както и да усилят неговите защитни свойства. Ефектът от звуковите инструменти е силен и не бива да се подценява, тъй като е едно подлагане на съзнателно облъчване на енергийната система с хармонични честоти - звук и вибрация, или иначе казано - интензивна светлина.

Заповядайте, да усетите силно лечебният, хармонзиращ и пречистващ ефект, доведете и вашето вътрешно дете!

*Запазваме правото си, ако преценим в началото на сесията, че сесията не е за вашето дете, да ви дадем знак по време на сесията, и я прекратим за вас и него, връщайки ви, разбира се сумата за сесията. Тъй като, както казахме по-горе, това е деликатна, енергийна работа и някои неща се разкриват не преди, а по време на нея.

*Разбираме че за родителя около 40-50 минути са малко, но за децата, е напълно достатъчно. Ако желаете, мили Родители, може да се включите и запишете за нашите Звукови Сесии за Възрастни, там продъжителността и интензитета са по-големи. :-)

*Комплектът е - един родител и едно дете, може и две, или три, разбира се, кой колкото има :-), но един родител. :-)

*Подходящо за деца над 5 годинки.

Очакваме ви :) 

Цена

  • Деца

    40,00 лв.
    +1,00 лв. Такса за обслужване
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Сподели

bottom of page