top of page

нд, 15.01

|

Sofia

Активация с Тамбор

Трансформация на втора чакра или утробата.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Активация с Тамбор
Активация с Тамбор

Къде и Кога

15.01.2023 г., 16:00 ч. – 17:00

Sofia, ul. "Kosovo Pole" 11, 1408 ж.к. Стрелбище, Sofia, Bulgaria

***

Мили алхимици,

Каним ви тази неделя от 16 часа на едно специално преживяване, свързано с нашата матка, уроба и целия енергиен център наречен още втора сакрална чакра. Както знаете той е свързан със Сърцето и Третото Око или енергийните центрове на нашата женска енергия.

Повечето корди на нездравословна свързаност помежду ни (видими и невидими) се крият именно там. Освен това нашата матка (мъжете имат енергийна матка) действа като гъба и носи не само наши спомени, а тези на предците ни и самата планета Земя. Тъй като планетата ни не е била най-дружелюбното място последните хилядолетия, ние носим дълбока болка и страх в този енергиен център, които възпрепятстват свързването ни със Сърцето. А тъй като това е мястото, от което ние раждаме, творим реалност, е добре да е чисто, здраво и суверено. 

Сакралната ни чакра е и нашия чувствен и сексуален център, който пази всички и всякакви сексуални преживявания, които невинаги са били от позицията на Любов, или да бъдем честни, почти никога. Заповядайте да ги пречистим и прекъснем кордите породени от тях, свързвайки се с Майката Земя.

Затова с помощта на нашия верен другар тамбора и силната мъжка подкрепа от Ивайло, ще направим водена активация и ще пречистим нашата утроба на няколко нива. 

Това е доста мощна практика, която ще продължи не повече от 30-40 минути. 

Подходяща е също и за жени, които имат проблем със забременяване и половите органи. 

Подходяща е и за мъже, които искат да пречистят блокажите в женската си енергия и да се свържат по-дълбоко с нея (вътрешно и външно). 

Местата са 15. 

Носете си йога мат, одеало, възглавничка, топли меки и удобни дрехи.

Цена

  • Активация с Тамбор

    44,00 лв.
    +1,10 лв. Такса за обслужване
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Сподели

bottom of page