top of page

ср, 10.07

|

София

Пречистване и Лечение на Жената (сряда)

Жената е Любов.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Пречистване и Лечение на Жената (сряда)
Пречистване и Лечение на Жената (сряда)

Къде и Кога

10.07.2024 г., 18:30 ч. – 22:00

София, ж.к. Стрелбище, ул. „Косово поле“ 11, 1408 София, България

***

Мили звездни алхимици,  

Заповядайте на едно нежно и интимно женско събиране, в което ще поработим с и за нашето Сърце и Любов.

Ще направим едно дълбоко пречиставне на нашата матка и полови органи, които носят отпечатъци от минали връзки, корди, травми, магии, ако щете и най-общо казано тежки и плътни застинали енергии на еони време. Те възпрепятстват (и на подсъзнателно ниво) сътворяването на нова реалност и живот в автентична и искрена Любов. Да не говорим избощо за възможността да имаме дълбоко интимни, хармонични и нежни взаимоотношения...

В първата част от събиранерто, ще направим трансформативен лечебен женски кръг, в който ще поговорим и споделим неизречими, скрити, болезнени неща, които ни носят усещането за неспособност да бъдем обичани и ценени. И не само:)  Всеки ден животът в нелюбов и резистентност, става все по-непосилна задача на нашата планета.

Втората част ще приветставме Ивайло, който с помощта на лечебните си интрументи ще помогне на тялото и аурата ни, по-леко и нежно да алхимизират оловото в злато <3.

Старскосмосът отното ще ни предостави защитено, съкровено и любящо пространство, което ще ни преобрази и съдейства в прехода към прибирането ни у дома, а именно съществуването през Искрата и Любовта, която вече сме.

Очакваме ви!

Събитията ще са две в сряда (10-ти юли от 18:30 до 22 часа) и в събота (13-ти юли от 10 до 13:30 часа) - записването става с натискане на бутона RSVP, след което очаквайте обаждане от мен, Румяна :)

Местат са 12, цената е 111лв

Сподели

bottom of page