top of page

сб, 18.05

|

София

Пламъци Близнаци/Новите Връзки на Планетата

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Пламъци Близнаци/Новите Връзки на Планетата
Пламъци Близнаци/Новите Връзки на Планетата

Къде и Кога

18.05.2024 г., 10:00 ч. – 14:00

София, ж.к. Стрелбище, ул. „Косово поле“ 11, 1408 София, България

***

Мили Алхимици,

Темата с Пламъците близнаци, или връзките базирани на Безусловна Любов – честотата, на която вече вибрира Планетата ни, става все по-актуална (за някои хора), и в този път имаме нужда от повече вътрешни и външни ориентири докато изграждаме хармоничен, Божествен съюз.

Целият процес наречен „Hieros Gamos” – или „Свещен Съюз“, е изходът от Матрицата, чрез възстановяване на връзката с Божествения Източник и изначалните мъжко-женски кодове на органичното Творение.

Ние, Ивайло и Румяна, вървим в този път от близо 6 години.

Към настоящия момент сме в такава фаза, в която бихме искали да споделим с повече същества нашите разбирания, преживявания и осъзнавания. Те няма нищо общо и са извън разбиранията на повечето традиционни и познати методи за психологическа и духовна работа. И биха ви помогнали най-малкото да се уверите, че не сте луди 😊 Както и да намерите повече вътрешна опора и смисъл да продължите по него. Ние ще споделяме неща, които изцяло и тотално сме преживяли, алхимизирали през съществото си на всички планове. Нищо от това не може да бъде прочетено в книги или учебници (понастоящем няма такива по темата), и е нашата дълбоко преживяна Истина за този път. Затова ние намираме този опит за изключително ценен.

Оказва се, че на Призвания Мъж, е много по-трудно да си спомни, стъпи, се отвори и да тръгне осъзнато, било то и с малки стъпки, съответно това прави почти невъзможно вървенето на Жената по него.

Не е преувеличено, ако кажем, че се изисква истинско геройство и че наистина няма кой да свърши цялата работа вместо вас/нас.

Както повечето от вас знаят пътят не е лек, защото е свързан с изчистването на много его същности и идентичности, които ни управляват. В този Път не съществува нищо отвън, което да ви Спаси. Може само да ви насочи и освети необходимото. Такава ще е и нашата среща.

Срещата ще продължи около 4 часа, в които ще има беседване по темата, дискусия, както и водена активация със Звуково-вибрационни инструменти – тибетски и кристални купи, тамбор, диджериду, и други лечебни инструменти. Чрез тези инструменти вие ще получите директна активация на светлинните кодове на Hieros Gamos, което ще отключи много мощни трансформиращи процеси в тези отношения.

Всеки, който иска да присъства, може да се регистрира като натисне бутона RSVP - ние ще се свържем с вас за предварителен разговор. 

Цената е 111лв, местата са 14

Телефон за връзка - 0887685122 Румяна

Сподели

bottom of page