top of page

нд, 18.09

|

webinar

Души Близнаци

Ще ви разкажем малко повече за тази динамика от нашата перспектива и опит до момента.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Души Близнаци
Души Близнаци

Къде и Кога

18.09.2022 г., 18:00 ч. – 19:30

webinar

***

Стигнахме до момент, в който бихме искали да споделим с Вас, скъпи Души Близнаци, нашата опитност в тази динамика и процесите свързани с Нея. Това се отнася единствено и само за онези, които се намират в този Път на Преживяване и Изява.

Коя е нашата единствена и неповторима душевна, вселенска вибрация, която най-силно и дълбоко резонира на нашето същество – две успоредни, трептящи, светлинни нишки от Първоизвора, които се движат едновременно. Проклятие или Благословия е срещата между тях. Пътят на срещата, разпознаването, приемането, което винаги привлича и другата сила – на отблъскването – защото винаги там, където има нужда от приемане, има нужда и от отблъскване. Кога и как приключва играта на приемане и отблъскване? Можем ли да приемем, че нашето огледало отвън, отразява изцяло онова, което ние носим отвътре? Колко ни е трудно да стоим със Себе си, при Себе си. В Светлината на Душа Си. Защото тя осветява всяка Тъмнина.

Ще работим със Звук и Вибрация и Водена Медитация, свързани с освобождаване на подсъзнателните блокажи, които възпрепятстват Обединението на Съзнанието на физически план на Пламъците Близнаци.

Ако не можете да присъствате може да заявите и Запис на събитието :)

Цена

  • Души Близнаци

    77,00 лв.
    +1,93 лв. Такса за обслужване
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Сподели

bottom of page