Какво предлагаме?

Предлагаме Фирмени Тиймбилдинги и събития с Коучинг и Звукова Медитация, и Релаксация. За да бъдем лидери се нуждаем от достатъчно количество фокусирана и балансирана енергия, тоест – от добър енергиен мениджмънт.

Количеството и качеството на нашата енергия зависи от работата на нашите енергийни центрове – чакрите. Работата със Звукът и Вибрацията води до пречистване на психо-емоционалните ни системи. 

Нашите Предложения

01

Звуково Пътешествие

По време на Звуковото Пътешествие се използват различни звуково-вибрационни инструменти (Гонг, Тибетски и Кристални Купи), които фино и дълбоко пренастройват психиката и пренасят човека в друго измерение.

03

Поставяне на намерение

Възможност да поставите своето колективно (на екипа или фирмата) или индивидуално намерение, и да го изследвате чрез Звуково-Пътешествие.

05

Фирмени подаръци

Ние от „Старсалхеми“ предлагаме нестандартни и природосъобразни фирмени подаръци - алхимични кутии, тибетски купи, камертонове. Както и да организирате подаръци по свой избор.

02

Звукова Медитация

Това е преживяване, в което чрез  водена медитация и звуково-вибрационни инструменти , биваме водени към едно лечебно пътуване навътре към себе си.

04

Пречистване на работни пространства и домове

Пречистване на офисни пространства, домове, от тежки и застояли енергии чрез кадене и звук, и вибрация.

06

Подаръчни Ваучери

Можете да си изберете услуга от раздел "Услуги", и да заявите своя Подаръчен Ваучер.