top of page

Пърджинг (емоционално освобождаване)
Никой на тази планета не може да отрече, че животът ни последните две години, е един непрестанен тригър. Или натискат ни се бутоните по няколко на веднъж. Изпитваме емоции, болки и ни се налага да се сблъскваме лице в лице с неща, които дълбоко сме потискали, горе-долу от завинаги.

До тук - бла, бла, всички го знаем, защото го живеем.


Въпросът е следният - Егото ни, това сладко малко хищно вътрешно дете - представлява един механизъм (фрашкан с кодове) за непрекъснато разделение на двете ни полярности - м/ж. Триединство май ас. Дефакто Егото е гъба от караконджули, които само сами можем да трансформираме, инак ще сме жертви и насилници вовеки.


Не мисля, че има нумеролог, астролог, хюман дизайнер или медиум - който да ви каже, че ние всички носим един и същи кодове за разделение, но чрез дълбокия непрекъснат анализ, който Егото иска, просто бавим процесите за Единение. В кой дом, кой канал, Сатурн с колко квадрата е? Булшит

Канадската мацка Лиз Бурбо - много ясно е и описала някои от основните кодовете - отблъскване, изоставяне, унижение, предателство, несправедливост. Аз дълго ги класифицирах на женски/мъжки, Лилитски, Хиронови, Плутонови, родови, чакрени и тн. Но Истината е една - всички караконджули са захапали именно тези основни усещания в нас.

Дава ни се възможност, да ги претворим, ако искаме да останем на тази планета де, има и други варианти, ама ще отнемат още няколко милиона години.


Сега идва момента да ви споделя нещо, което вие вече знаете, но ви е неприятно - без да преживеем отново, тоест да усетим дълбоко онези ужасни емоции, няма как да се освободим от сладките същности, които пък и в последно време няма и къде да идат, именно, за да ни помогнат да имаме цяла Душа, а не фрагментирано зомби/човек.

Само “пърджвайки” влизайки отново в емоцията, преживявайки я, можем да запълним “раната” със собствената си светлина. Така нищо повече не може да се закачи за нас.

Както се казва - и така до победа.

Раните, травмите ни - отделеността от Източника - не са от вчера, тъй че и периода на “пърджване” няма да е еднодневка. Колкото и да искаме киук фикс.

Не се отказвайте. Не потискайте нищо, което ви ранява в момента, защото това е начина да го извадите. Използвайте всяка възможност, защото това е Пътя за постигане на вътрешно Единство по-бързо.


Не сме луди, но и сме учени да бягаме от болката и да използваме високопарни фрази като “токсични отношения” и “кармична връзка”, мхм - ама често помагат да вадим караконджули, нали.
Действайте смело. Не се срамувайте от това, което излиза . Тук вече се изключват полярностите, тоест всички се борим за фактически биохимичен съюз между висшия ни ум и сърце, денонощно.

Енергийните потоци леко действат като пароструйка като за последно, затова и всички сме леко


Comments


bottom of page