top of page

Къде е Любовта?




(Или вече е време да се събудим окончателно.)

Откакто Кралицата си отиде и започна енергийния тотален разпад на Матрицата, вече и на физическо ниво започва проявлението и последствията от него. Това ни позволява да виждаме, усещаме, чуваме, узнаваме Истината навсякъде и във всичко със светкавична скорост. И повярвайте – следващите месеци ще са Таро картата „Кулата“ – дълбоки разкрития, осъзнавания и осветявания, които най-накрая ще сринат Фейк Шита, с който сме заливани на всички нива.


Така, няма нищо, което всеки от вас (тези с туптящите Сърца) да го интересува повече, от това къде е Любовта в живота му. Това го изяснихме преди няколко поста. Не онази, дето сме заедно 15 години и строим бъдеще, деца и дом, не и тази дето се опитваме да си напаснем хобитата, нито онази дето ще пътуваме по света заедно, нито и онази тайната страстната, дето ни наркоманизира, но и разбива...да продължавам ли с 3Д примерчета? На всики ни писна да сме самотни, неразбрани, депресирани, комплексирани, неискрени и тн. А последните няколко години стана и почти невъзможно да намерим път един към друг, сякаш войната между половете никога не е била по-ожесточена. И се оказа, че всеки втори бил “кармичен”.


Знаете, че обичам да ровя надълбоко.


Къде е онази Любов? Която всеки с Божествена Искра в Сърцето си познава и помни от преди първата глътка въздух на тази планета в шокар Матрикс. Къде е онова усещане за тотално доверие, страст, нежност, любов, и безмълвие към другия? Защо още ползваме израза безусловна Любов и поучително се изказваме какво точно представлява. А или постваме „велики“ често назидателни мисли на уж „велики“ хора. Какво значи да обичам само себе си?! Не се ли уморихме да преследваме и утвърждаваме Лъжата?


Ние помним Любовта в чистия й вид. Истинската - помни я Божественото в нас и никакви караконджули не могат да го заличат. Могат да ни хипнотизират, инжектират, кодират, да ни управляват подсъзнанието, телата дори, но да заличат Бог в нас – не могат. Да, техните опити са мега успешни и лесно се отказваме от Любовта и да, живеем в разделение като кучета хиляди години. Досега.


Дайте да се съсредоточим в последния уж земен цикъл – Ерата ни Риби, уж разтваряне в Бога, който видиш ли е Любов. В тези невероятни 2000 години имаме мисля за кратко един Love период, аз му викам рицарския, където за първи път свободно се говори за „романтична“ Любов и обмен на сърцати писма. А иначе винаги е царял животински разврат не е нужно да гледаме GoT, социалните платформи като Инстаграм и Тиндър са достатъчни. Уж последните 100 години вече се женим по желание и сме по-цивилизовани, ха-ха.


Мили алхимици, защо има дума „любовници“, защо женените не са любовници? Защо връзката между хора, които се обичат силно и истински, беше невъзможна на Земята? Някога замисляли ли сте се защо толкова хора са любовници от 30 години например? Чуйте в ума си текста на народната песен „Назад, назад, моме Калино“ – изтръпнахте ли? Истинската чиста любов между две същества беше невъзможна на практика тук, а и често срамна и осмивана.

Няма да ви държа в напрежение повече Ин и Ян символът е корумпиран код. Код, който показва как сме разделени и как на практика е невъзможно „да се съберем“. В сърцето на всеки мъж има изкривени кодове на женска енергия, а във всяко женско сърце изкривени кодове мъжка енергия. И когато се влюбим със Сърцето се отблъскваме енергийно, защото сме магнитно заредени с обърнат заряд +/-. Не трябва да има точките, кръгът вече е цял. Романтично изрисуваните точки, са именно кодовете на отблъскване и токсичност, за които никой не подозира, че носи. Докато не му се наложи да ги вади. Те включват щампи, проклятия, родови, лични, краконджули и да не продължавам. Нищо кой знае какво, просто трябва да се извадят.

И затова последните години имаме „гонещи“ и „бягащи“, защото жените са мъже и обратното. Зловещо, нали? Зловещо е. В разделение от Източника всичко е обърнато. По-нататък ще ви разкажа и за най-бруталните кодове в секса, но дайте едно по едно.


От няколко години се опитвам да формулирам тези корумпирани кодировки, чак сега обаче не могат да се скрият повече. Не ме питайте кой ни е кодирал, кога и тн – можете да се информирате вече за часове по тези Планетарно, Вселенски теми.


Спрете да се мъчите с този и онази, или самички. Седнете си на Д-то и започнете да преработвате съзнателно гнева си, яростта си, ревността си, чувството за вина, за срам, за безмисленост. Това не сте вие. Няма друг начин да се свържете с Източника, където е Любовта ви, където е вашата собствена светлина.


Онова, което е Искрата Любов в кристалните ни Сърца, е всичко, от което имаме нужда. Знаете го по-добре от мен, аз само ви напомням.

Времето на надрусаните Зомбита с притъпени усещания, търсещи следващото “ново” - приключи.


Зная колко болка носите. Зная, че е задушаваща, но тя има край. Кармата е тотална лъжа и не дължите никому нищо.

Време е да използвате тая лична воля и да се борите за Любовта си.

Comments


bottom of page