top of page

Караконджули
Повечето от вас знаят, че често назовавам по-ниските вибрационни полета в нас - корумпирани клетки или караконджули.

Планът за завръщане към Единство е гениален на всички нива на Божието проявление.


Да си представим за миг, че сме едно яйце енергия, което включва Аурата и тялото ни. Тялото ни е най-твърдата част от “яйцето”.

До тук добре - имаме визията. Сега си представяме малки “джобчета” в Аурата по-тъмна на цвят енергия, защото е по-плътна (или вибрира на по-ниска честота). Представяме си сега и невидими множествени нишки, които излизат от яйцето и отиват в различни неясни посоки. Това са само някои примери .

Всички те вибрират в разделение от Любовта, която както сте чували започва от 639Hz.


Някои “джобчета” са замръзнали фрагменти на Душата ни, останали в ужаса на 3Д преживявaния от различни животи (все пак нашата планета не е парти последните няколко хиляди години). Други са така наречените “проклятия” - високо концентрирана енергия изразена чрез слово и много силна емоция(не-хубава емоция, да). Трети са потиснати, неизразени емоции, които стават като топки - замръзнали клетки (често ги носим от живот на живот). Познатите чувства, често подсъзнателни- срам, вина, гняв, тъга.


С две думи - Кармата се изразява като 3Д караконджули в нашата Аура и тяло, които са в по-ниските вибрации от вибрацията на Любовта и съответно привличат преживявания в материята от същия характер. Всичките те управляват нашето Его, което се чувства отделено, самотно и необичано.

А ако не ги извадим/осветим си преживяваме едно и също, маскирано в различни дрехи. Тоест живеем чрез Личността ни. Недоволното ни Его. Време е да сменим управлението и да го връчим изцяло на Душата.


Как се вадят и как се разпознават, защото те не са глупави, иначе надали щяхме да си седим хиляди години трупайки ги…очаквайте в следващ пост.

Дотогава - знаете - планетата ни всеки ден се доближава до пълен суверенитет и пряка връзка с Източника.

Comments


bottom of page