top of page

Енергиен Ъпдейт
(Или става много светло, носите ли слънчеви очила.)


Добрем, за много от вас е напълно ясно, че сме облъчвани с различни космически високовибрационни енергии, все по-често и все по-силно.

Октомври е завидно амбициозен месец. Нещо от типа, “хубаво се готвихте 2 години, дайте сега направо по същество за две седмици - бам”. Егото е тотално чао, за по няколко часа на ден пищи, но на издихания и системи.

Много обичах да играя NINTENDO като малка и мога да ви представя информацията както аз я усещам, вие разбира се си взимате само онова, което ви резонира.


Та в момента всички сме на различни нива в три Свята. 3Д, 4Д, 5Д.

Или - 3Д част от човечеството, което въпреки доста призиви не откликна на светлината и остана в страх.

4Д Опит за “Златна Атлантида” - астрология, таро, ченълинг, нумерология, 11:11 бейби, кристалчета и ангели, гурута, психотерапевти, хипнофън, вътрешни деца, тантри, мантри - общо взето демонично парти с маски. Яко е за малко обаче много смучене.

И 5Д, в което вече има малка група човеци, разширяваща се всеки ден. Там няма карма, лунни фази, минали животи, страхове от собствените ни еони и тн. Там има онази безусловна Любов и непрекъсната молитва, да тук на Земята, дори и в Авариен Порядък.(Много готин термин за Вселенското ни състояние.)

И така Супер Марио минава нивата 1-1,1-2,1-3 и тн. После нов свят(ново енергийно стъпало) 2-1,2-2,2-3 и тн.

Всички сме някъде по нивата. Въпросът е колко пъти умираме на едно ниво и успяваме ли бързо да научим къде са капаните, за да не се връщаме по 15 пъти, защото свършват животите, пък чакаме да се презаредят…не е толкова безобидно.


Аз днес само за един капан искам да ви споделя - от един момент нататък - ще се наложи да се разделяме. И с “най-близките”. Защото наистина не вибрираме на една честота и си вредим. И онова чувство, че ви е лошо и нямате сили при среща с някой, е само началото. “Ох, айде още веднъж да се убедя за 16-път.” Като да знаеш, че Марио не яде отровна гъба, но пак опитваш.

Всеки ден нивата стават все по-трудни. Телата ни наистина дават на заето. Тази светлина не се съобразява с Егото ни на няколкостотин хиляди години, а директно го попилява.


Бъдете бдителни и продължавайте да се вслушвате в онова тихо, деликатно усещане, за кое е правилно за вас самите. Мислите ни са враг колкото и интелигентни доводи да ни вадят от най-старите дълбоки книги и прословути имена.


Избрали сме да сме тук сега, защото сме готови за ново съществуване извън тази дискета на “Супер Марио Карма ЗД”. Не сме и за Марио Мирър Уорълд 4Д”. А директно - “Марио Хевън 5Д” и нагоре.

コメント


bottom of page