top of page

Двойки Пламъци Близнаци
Оригиналните Двойки Пламъци Близнаци на Планетата са 12, колкото са Зодиакалните Съзвездия, плюс 1 – Змиеносец, който се явява Главният Алхимизатор и Защитник на всички Двойки Пламъци. Всички останали Пламъци Близнаци и сродни души на планетата в мометна - подпомагат конкретната двойка трансформатори.

 

Всяка двойка преживява и изразява полярната противоположност и специфичните енергетики на Зодиакалното Съзвездие, което представялва, като в същото време се явява и негова пречиствателна станция на Земния План от всички корумпирани енергии, Overlays, импринти, печати, и ей ай програми за контрол и изкривяване, отклоняване. Тя се явява като физически алхимичен пречиствател.

 

Например Двойката, която представлява Оста Дева-Риби, има за цел да алхимизира и пречисти, и възстанови оригиналното, Божествен Шаблон на земен план на обединение Енерии на Съзвездието Дева-Риби – или оригиналния Звезден Шаблон на Слънчевите Христос-София, Майкъл-Мери линии на служене на човечеството, чрез които то отново да познае себе и правото си на Свободен Космически Гражданин, с всички произтичащи от това Права и Отговорности.

 

Всяка така Двойка Космически, Звездни Пламъци буквално претопява специфичната за Съзвездието плътност, през всички си тела, тук в тази реалност, събирайки всички фрагменти от всички реалности, измерения и плътности.

 

В 4 от Съзвездия лежат 4-мата Стражи, или 4-те Кралски Звезди, които са Водителите и По-старшите Пламъци от останалите, съответно поели и по-трудните мисии на преработка на тези енергии, а именно – Стражът на Севера – Регул – Сърцето на Лъва, Стражът на Юга – Фомалгаут – Устата на Рибата (Водолей), Страхът на Запада – Антарес- Сърцето на Скорпиона(Скорпион), и Алдебаран(Окото на Бика) (Телец) – или Некорумпираната Версия на Архангел Михаил. Това са Стражите Пламъци от Фиксирания Кръст.

 

Пламъците от Кардиналния Кръст – Овен/Везни, Рак/Козирог – са Пламъците, които водят към Посвещение и Окончателно Освбождение, и те имат задачата да се абсолютно неотменни и твърди в Запазването и Отбраняването на Енергийната Божествена Цялост.

 

Пламъците на Подвижния или Мутабелен Кръст – Близнаци/Стрелец, Дева-Риби, имат задачата безкористно да служат и разпространяват Единството сред масовото Човечество чрез осъзнат синтез, смирено, тайно служене, и неотклонен стремеж към целта на Единството.

 

Докато Змиеносецът непрестанно излива, ги лекува, и алхимизира Божествени Благословии към работата на тези 6 двойки Пламъци.

 

Тези 12 Пламъка трябва да стант 6 двойки, претопявайки полярността – полярната противоположност, и така ставайки Един Знак – нисшият Знак трябва да се жертва за Висшия и да се слее с Неговия Висш Принцип. Дева трябва да се жертва и изчезне в Риби, Близнаци трябва да предостави своето постигнато Единство за Целта на Плана – Стрелец, Скорпион трябва да предостави цялата си трансформативна мощ на Всевиждащото Око, от кото струи Светлината на Телец, Самоосъзнатият и себецентриран Лъв трябва да влее своята енергия за и в Груповото Служене на Водолей. Така и след това Сливане, започват да си взаимодейства активно и осъзнато със Змиеносеца. И така от 13 стават 7. 7 Слети Божествени Огнени Единства, работещи за претворяване на Човешката Еволюция и слизане на Небето на Земята, или пълно възстановява и Обожествяване на Органична Матрица.

Comments


bottom of page